<delect id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></delect><delect id="f3c7w"></delect><rt id="f3c7w"></rt><rt id="f3c7w"></rt><noframes id="f3c7w"><delect id="f3c7w"><bdo id="f3c7w"></bdo></delect><rt id="f3c7w"></rt><bdo id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></bdo><rt id="f3c7w"></rt> <noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"><delect id="f3c7w"></delect></rt><noframes id="f3c7w"><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"><noframes id="f3c7w"><noframes id="f3c7w"><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></rt><bdo id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></bdo><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt><bdo id="f3c7w"></bdo><noframes id="f3c7w"><delect id="f3c7w"><delect id="f3c7w"></delect></delect><rt id="f3c7w"><delect id="f3c7w"><bdo id="f3c7w"></bdo></delect></rt><noframes id="f3c7w"><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></rt><noframes id="f3c7w"><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></rt> <bdo id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></bdo><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt><bdo id="f3c7w"></bdo><rt id="f3c7w"></rt><rt id="f3c7w"></rt><noframes id="f3c7w"><rt id="f3c7w"><rt id="f3c7w"></rt></rt><rt id="f3c7w"></rt>
城市:
成考系統:

關注公眾號

服務時間08:00-24:00

微信公眾號

考生交流群

免費課程/題庫

微信掃一掃

關閉
所在位置:貴州成考網 > 貴州成人高考試題題庫 > 高起本 > 2022年貴州省成考高起本英語精選試題及答案(1)

2022年貴州省成考高起本英語精選試題及答案(1)

簽到領取培訓券,免費領取各類提升課程
2022-03-23 14:01:36 來源: 其它
作者:熊老師

  英語作為貴州成人高考主課之一,雖然大家對它相當熟悉,但有很多考生依舊恐懼考試。本文特意整理了2022年貴州省成考高起本英語精選試題及答案(1),供大家練習參考!

 ?、? Phonetics (10 points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A. club B. tomb C. comb D. climb

  2.A. food B. cool C. school D. flood

  3.A. town B. how C. down D. snow

  4.A. each B. peach C. break D. deal

  5.A. hear B. fear C. dear D. wear

  6.A. receive B. friend C. field D. piece

  7.A. question B. notion C. exception D. vocation

  8.A. exhaust B. exercise C. exam D. exact

  9.A. where B. what C. whose D. white

  10.A. switch B. hatch C. character D. match

 ?、? Vocabulary and Structure (40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

  A. just has got married B. has just married

  C. was just married D. has just got married

  12. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A. had to B. have to C. has to D. must have to

  13. Rarely _______ so difficult a problem.

  A. she could have faced with B. could have she faced with

  C. she could have been faced with D. could she have been faced with

  14. ______ a dog on the road, the car stopped.

  A. Having seen B. On seeing C. The driver seeing D. Seeing

  15. I asked my teacher _______.

  A. what courses should I take B. should I take what courses

  C. I should take what courses D. what courses I should take

  16. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A. right away B. all at once C. all of a sudden D. all right

  17. There aren’t many pandas ________ in the world today.

  A. alive B. living C. lively D. lived

  18. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A. that we use B. as we use C. as we use them D. that we use them

  19. It _______ to me that he was jealous.

  A. happened B. took C. occurred D. felt

  20. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A. were heated B. must be heated C. is heated D. be heated

  21. Please ______ me at the station on time.

  A. meeting B. to meet C. meet D. met

  22. _______ “hello”, he reached out his hand.

  A. Said B. Saying C. To say D. Say

  23. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A. attracted B. tempted C. persuaded D. tended

  24. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

  A. not until…that B. after…when C. until…then D. before…that

  25. Please telephone me half an hour _______.

  A. in charge B. in advance C. in time D. in front

  26. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

  A. are B. is C. are being D. is being

  27. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

  A. refer B. suggest C. recommend D. propose

  28. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A. reported B. reports C. has been reported D. has reported

  29. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A. as B. so as to C. so that D. so as

  30. His report on the space exploration was really ________.

  A. exciting B. excited C. excitement D. excitedly

  31. Your chair needs _______.

  A. to repair B. repairing C. to repairing D. being repair

  32. I hate to see papers _______ in pencil.

  A. writing B. to write C. written D. write

  33. The job made her dependent _______ her husband.

  A. on B. from C. of D. to

  34. This is the second time she ______ improvement on that equipment.

  A. had made B. made C. is making D. has made

  35. He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

  A. catch B. accept C. take D. listen

  36. _______determines a good meal varies from country to country.

  A. What B. That C. It D. Which

  37. As the journey was a long one, he took a friend with him for ________.

  A. pleasure B. entertainment C. company D. defence

  38. I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

  A. us going B. we are going C. to go D. our going

  39. We’ve ______ sugar. Ask him to lend us some.

  A. run away with B. run down C. run off D. run out of

  40. It was in 1930 _______ he became a university student.

  A. when B. that C. which D. and

  41. I am very _______ to you for your help.

  A. grateful B. agreeable C. pleased D. thanks

  42. You _______ go now. It’s very late.

  A. had rather B. prefer to C. had better D. would rather

  43. If I were you, I would take it easy, _______ is no need to be nervous.

  A. it B. this C. there D. which

  44. Why not _______ me earlier?

  A. to tell B. tell C. telling D. told

  45. Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

  A. more better B. as well as C. much better than D. more better than

  46. The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

  A. happened to B. led up C. resulted in D. set up

  47. To produce one pound of honey, a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

  A. similar B. equal C. compared D. corresponding

  48. I did not mean ____ anything, but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

  A. to eat…trying B. to eat…to trying C. eating…to try D. eating…to trying

  49. I had hardly sat down _______ he stepped in.

  A. when B. that C. until D. after

  50. In his time he enjoyed a reputation _______.

  A. as great as Mozart, if not greater than B. as great as, if not greater than, Mozart

  C. as great, if not greater, as Mozart D. greater, if not as great as Mozart

  參考答案

 ?、? Phonetics

  1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

  8.B 9.C 10.C

 ?、? Vocabulary and Structure

  11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

  18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

  25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

  32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

  39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

  46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

  以上是關于“2022年貴州省成考高起本英語精選試題及答案(1)”的全部內容,想獲取更多關于貴州省成人高考的相關資訊,如貴州成考報名時間、報考條件、成考指南、輔導課程、復習資料、資料下載、成考答疑等,敬請關注貴州成考網(www.hometowb.com/)。

成考倒計時

228

立刻定制專屬提升方案

獲取方案 OR 點我咨詢 點我關注 點我加群

未經授權不得轉載,如需轉載請注明出處。

轉載請注明:文章轉載自 其它
本文關鍵詞: 貴州省成考高起本英語  
本文地址:http://www.hometowb.com/show-35-11255-1.html

貴州成考網申明:

(一)由于各方面情況的調整與變化本網提供的考試信息僅供參考,敬請以教育考試院及院校官方公布的正式信息為準。

(二)本網注明信息來源為其他媒體的稿件均為轉載體,免費轉載出于非商業性學習目的,版權歸原作者所有。如有內容與版權問題等請與本站聯系。聯系方式:郵件429504262@qq.com

上一篇:2022年貴州成考高起本數學預測試卷

下一篇:2022年貴州省成考高起本英語精選試題及答案(2)

課程相關圖片

2023年成考精講班

講師:林老師、梁老師、吳老師、汪老師

特色:百余位講師共同執教,千名教輔老師督學

立即報名 班級詳情>>
新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
培訓券
課程名稱 課程 講師 查看課程
貴州成人高考專升本《政治》直播精講試聽課程 張老師 36課時 查看詳情
貴州成人高考專升本《生態基礎學》直播精講試聽課程 聶老師 36課時 查看詳情
貴州成人高考專升本《教育理論》直播精講試聽課程 繆老師 36課時 查看詳情
貴州成人高考專升本《英語》直播精講試聽課程 陳老師 36課時 查看詳情
貴州成人高考專升本《高數二》直播精講試聽課程 36課時 查看詳情
貴州成人高考專升本《高數一》直播精講試聽課程 陳老師 36課時 查看詳情
貴州成人高考專升本《大學語文》直播精講試聽課程 雷老師 36課時 查看詳情
課程相關圖片

2023年成考VIP班

講師:林老師、梁老師、吳老師、汪老師

特色:名師輔導3階段系統教學,4項紙質版配套資料贈送,實力考證

立即報名 班級詳情>>
新用戶注冊即送500培訓券。 注:1積分=1培訓券 立即注冊
培訓券
課程名稱 課程 講師 查看課程
高起專精講課程 蔣老師 36課時 查看詳情
專升本(法學)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
高起專VIP直播班 蔣老師 36課時 查看詳情
專升本(藝術)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
專升本(醫學)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
專升本(文史)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情
專升本(教育)VIP班 蔣老師 36課時 查看詳情

優質老師授課

專業教學體系

高性價比課程

7天保障暢學無憂

貴州成考網選課中心

【成考課程學習中心】

在線模擬答題 我的課程
  • 考生交流群

  • 微信公眾號

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

免費領取說明

1、培訓券可兌換一門視頻課程。

2、下載注冊APP即可獲得400培訓券,簽到、發帖討論也可獲取培訓券。

3、鼓勵學習,在線學習也可積累培訓券。

4、兌換的課程與購買的為相同課程。

5、課程可在APP或者小程序進行學習。

貴州成人高考提升便捷服務

【2024年貴州成考考試】

距2024年貴州成人高考考試:預計

10/19/2024

24年貴州成考報名指導 24年貴州成考預報名

【早報名!早備考!】

  • 考生交流群

  • 微信公眾號

掃一掃加入微信交流群

與考生自由互動、并且能直接與專業老師進行交流、解答。

貴州考生在線服務

專升本咨詢

高起專/本咨詢

學校專業咨詢

考前輔導咨詢

復習禮包領取

報名入口

掃碼立即關注公眾號

掃碼立即加入交流群

公眾號

交流群

回到頂部

關閉